nieuws

Spelershotel Oranje in verlegenheid gebracht

Hotel

Hotel Beau Rivage Palace in Lausanne, waar momenteel de voetballers van het Nederlands elftal verblijven, is ernstig in verlegenheid gebracht. Aanleiding is het verdwijnen van een peperduur horloge van een van de Oranjespelers.

Spelershotel Oranje in verlegenheid gebracht

Voetballer Nigel de Jong merkte bij terugkeer op kamer 359 in het luxe hotel dat zijn horloge, ter waarde van enkele duizenden euro’s, was verdwenen. Een aantal personeelsleden van Beau Rivage Palace, dat toegang had tot de kamer, is door de politie ondervraagd.

Volgens De Telegraaf is vanwege de uitstekende reputatie van het hotel geprobeerd het hotelincident buiten de pers te houden. Nu dit mislukt is, moet het hotel vrezen voor reputatieschade.

Reageer op dit artikel