nieuws

Stayokay Soest heropent na grote verbouwing

Hotel

Stayokay Soest is heropend na een grootscheepse verbouwing. Het bestaande pand is uitgebreid en verbonden met een nieuw gebouwd gedeelte. Het hostel in Soest is de eerste locatie in een groene omgeving met het nieuwe interieurconcept van ontwerper Edward van Vliet.

Stayokay Soest heropent na grote verbouwing

Het grotendeels nieuwe hostel van Stayokay in Soest is gevestigd in een voormalig schoolgebouw uit de vroeg twintigste eeuw en ligt vlakbij natuurgebied de Soesterduinen. Het heeft 34 kamers, een bar, een restaurant en zeven multifunctionele zalen voor feesten, vergaderingen, trainingen en workshops tot tweehonderd personen.

Het hostel in Soest is de eerste locatie van de hand van ontwerper Edward van Vliet. Het resultaat is een carrévorm met een besloten patio. Gestreefd is naar een strak en modern interieur met een gastvrije uitstraling. De groene kleur- en materiaalaccenten zijn afgestemd op de bosrijke locatie.

Stayokay Soest heeft 34 kamers met in totaal 150 bedden. De officiële opening van het vernieuwd hostel is in september. In Nederland exploiteert de keten 27 accommodaties.

Reageer op dit artikel