nieuws

Van der Valk Cuijk vernieuwt zeventig kamers

Hotel

Het Van der Valk-hotel in Cuijk heeft zeventig van de honderdvijftig kamers volledig opnieuw ingericht. Het gaat om de vertrekken die in 1998 bij de start zijn gebouwd. Ze zijn voorzien van nieuw(e) stoffering, lambrisering en meubilair en krijgen airconditioning.

Van der Valk Cuijk vernieuwt zeventig kamers

Het hotel van Van der Valk in Cuijk telt 150 kamers, waarvan vijf suites. De zeventig oorspronkelijke kamers, die veertien jaar geleden zijn gebouwd, zijn gerestyled. ‘Je thuis voelen, is daarbij de rode draad geweest’, laat sales- en marketingmanager Monique Bosman weten. ‘De kamers hebben nieuwe stoffering, nieuwe lambrisering en nieuw meubilair en wordt airconditioning aangelegd via een ondergronds leidingensysteem.’

Naast de onder handen genomen kamers zijn alle andere vertrekken voorzien van klimaatbeheersing. In de centrale lobby huisvest een VVV-agentschap. Het hotel is gelegen aan de snelweg A73, op zo’n twintig autominuten van Weeze Airport.

Reageer op dit artikel