nieuws

Vlag Golden Tulip op hotels Gerard van den Tweel

Hotel

De Heerlickheijd van Ermelo en Ampt van Nijkerk gaan verder onder de vlag van Golden Tulip. Gerard van den Tweel, eigenaar van de beide hotels, wordt franchisenemer van de hotelketen.

Vlag Golden Tulip op hotels Gerard van den Tweel

Door de overeenkomst met Golden Tulip krijgen de twee hotels van Gerard van den Tweel een hogere status, aldus De Puttenaer.nl. De Heerlickheijd van Ermelo (foto) krijgt de status van Golden Tulip Royaal, zo tekent het medium op uit de mond van Van den Tweel.

De overeenkomst werd eind vorige week ondertekend in het hotel in Ermelo. Beide hotels gaan verder onder de vlag van Golden Tulip en Gerard van den Tweel wordt voor de keten – die onderdeel is van de Louvre Hotels Group – franchisenemer voor de regio Noord West Veluwe.

De vier horecabedrijven van Gerard van den Tweel, naast bovengenoemde hotels ook nog evenementenlocatie Hart van Holland in Nijkerk en vergader- en evenementenlocatie De Mariënhof in Amsersfoort, waren sinds 2008 ondergebracht in Regardz.

Deze samenwerking met Job Heijligers wordt per 1 juli beëindigd, zo maakten beide heren recent bekend. De grootaandeelhouders van het vergaderconcept hebben wel aangegeven in de toekomst nauw te willen blijven samenwerken.

Reageer op dit artikel