nieuws

Zadkine biedt nieuwe opleiding met baangarantie

Hotel

Studenten van opleidingscentrum Zadkine in Rotterdam, die de nieuwe opleiding Leidinggevende bediening in de hotel- en congresbranche volgen, krijgen bij gebleken geschiktheid een baangarantie gedurende de looptijd van de opleiding.

Zadkine biedt nieuwe opleiding met baangarantie

De werkgevers die samenwerken met Zadkine, stellen deze leerbaan beschikbaar. De zekerheid van een baan is een uitkomst voor studenten die moeite hebben met het betreden van de arbeidsmarkt, meldt Zadkine.

De niveau-4 opleiding laat studenten vier dagen per week in de praktijk werken. De andere dag gaan ze naar school. ‘De opleiding duurt drie jaar en studenten werken elk jaar bij een andere werkgever. Daar bouwen ze een band mee op en werkgevers doen heb een baanaanbod. Dat hoort nu eenmaal ook bij de beroepspraktijk’, aldus initiatiefnemer Anton Hassing.

Reageer op dit artikel