nieuws

Duitse hotelketen Meininger start in Amsterdam

Hotel

De Duitse hotelketen Meininger gaat van start in Nederland. De primeur is voor Amsterdam, waar in juli het 219 kamers tellende driesterrenhotel Amsterdam City West opent. In het voorjaar van 2013 krijgt ook Brussel een Meininger-hotel.

Duitse hotelketen Meininger start in Amsterdam

Het Meininger-hotel in Amsterdam komt aan het Orlyplein, vlakbij het treinstation Amsterdam-Sloterdijk. Het hotel krijgt drie sterren en 219 kamers. Omdat de kamers flexibel zijn in te delen, is de capaciteit 750 overnachtende gasten. De hotelformule combineert het beste van een hotel met het beste van een hostel: goede service en comfort tegen een scherpe prijs.

De opening van het hotel in Brussel staat gepland voor het voorjaar van 2013. Deze wordt gevestigd nabij het stadscentrum en gaat beschikken over 150 kamers. Het jaar daarna krijgt ook het Spaanse Barcelona de beschikking over een hotel van de Duitse keten.

Reageer op dit artikel