nieuws

Failliet hotel Parkzicht Eindhoven maakt doorstart

Hotel

Het in mei failliet verklaarde hotel-restaurant Parkzicht in Eindhoven is weer open. De nieuwe eigenaren van het Hampshire hotel, Derk van Westenbrugge enNicky van Boldrik, hebben het hotel grotendeels intact gelaten, het restaurantconcept is wel aangepast.

Failliet hotel Parkzicht Eindhoven maakt doorstart

Hotel Listers Parkzicht in Eindhoven werd half mei failliet verklaard. Sindsdien konden gasten er wel terecht om te overnachten, het restaurant was tijdelijk gesloten. De vestiging van Listers in Eindhoven was de laatst overgebleven zaak van de formule van Camille Peters.

‘De uitstraling van Hotel Parkzicht is grotendeels hetzelfde gebleven’, zegt Van Boldrik in het Eindhovens Dagblad. ‘We hebben de inrichting wat opgefrist. Zo ligt er nieuwe vloerbedekking en zijn de oude beeldbuizen op de kamers vervangen door moderne flatscreens.’

Het concept van het restaurant is wel aangepast. ‘Listers werkte voornamelijk met menu’s. Wij hebben gekozen voor een Franse kaart en de nadruk wat meer op kwaliteit gelegd.’

Volgens Van Westenbrugge moet Parkzicht zich meer gaan profileren als rustig alternatief voor de grote hotels in de binnenstad. ‘Klanten zeggen vaak dat dit het enige hotel is waar ze met het raam open kunnen slapen. Daar ligt onze kracht,’ aldus de nieuwe eigenaar in de regionale krant.

Reageer op dit artikel