nieuws

Holiday Inn Express aan Lange Houtstraat Den Haag

Hotel

Er komt een nieuw Holiday Inn Express Hotel aan de Lange Houtstraat 5-7 in het centrum van Den Haag. Exploitant is The Vincent Hotel Group, TVHG. Deze partij exploiteert meer hotels in Nederland, met name in Amsterdam.

Holiday Inn Express aan Lange Houtstraat Den Haag

Het kantoorpand werd voor een deel gebruikt als nevenvesting van de Universiteit Leiden. Het pand van vijf verdiepingen beschikt over 35 parkeerplaatsen in de kelder en wordt momenteel al verbouwd tot hotel.

De opening wordt eind dit jaar verwacht. Het is dan het vierde hotel dat The Vincent Hotel Group in korte tijd opent. De group opent binnenkort ook hotels in Rotterdam en Utrecht. In de Maasstad gaat binnenkort een Holiday Inn Express met 174 kamers open in het Weenahuis. In Arnhem opent aan de Nieuwe Oeverstraat een hotel met 126 kamers.

De stenen van het 4450 vierkante meter grootte kantoorgebouw in Den Haag zijn in handen van HPH Vastgoed Beheer.

Reageer op dit artikel