nieuws

Holiday Inn Express Amsterdam – South geopend

Hotel

Holiday Inn Express Amsterdam – South is afgelopen weekend officieel geopend. Het hotel telt 80 kamers en 2 vergaderruimtes voor kleinere meetings.

Holiday Inn Express Amsterdam – South geopend

Het hotel ligt aan Zwaansvliet 20, vlakbij het financiële hart van Amsterdam; de Zuidas, het RAI congres centrum en het VU medisch centrum. Holiday Inn Express Amsterdam – South is een project van Dutch Hotel Partners die ook het net geopende Holiday Inn Express Amsterdam – Sloterdijk Station en Holiday Inn Express Amsterdam – Schiphol exploiteren.

Het nieuwe hotel in Amsterdam is gevestigd in een voormalig kantoorgebouw. Rinse Kempinga, general manager Holiday Inn Express Amsterdam – South: ‘Holiday Inn Express Amsterdam – South biedt haar gasten een vriendelijke service, een goede nachtrust in een kwalitatief hotel en een gratis ontbijt en dit alles voor een scherpe prijs. Daarnaast is er ook nog een ‘Grab & Go’-shop waar de gasten eten en cadeautjes voor onderweg kunnen kopen’.

Reageer op dit artikel