nieuws

Hotel MANNA Nijmegen opent gepersonaliseerde suites

Hotel

Hotel en restaurant MANNA in Nijmegen opent op zondag 24 juni vier nieuwe suites in het naastgelegen pand. Daarmee komt het totaal aantal hotelkamers van MANNA op tien. De vier nieuwe suites zijn elk geadopteerd door een van de Ambassadors van MANNA en hebben een persoonlijke touch in inrichting en aankleding.

Hotel MANNA Nijmegen opent gepersonaliseerde suites

De vier nieuwe luxe suites zijn ingericht op de twee verdiepingen boven Tijssen Mode aan de Oranjesingel 4, naast MANNA. De uitbreiding was gewenst omdat de bestaande hotelkamers sinds de opening van MANNA op 5 juli 2009 vrijwel voortdurend volgeboekt zijn.

Bijzonder is dat de nieuwe suites zijn geadopteerd door vier Ambassadors van MANNA: Landmark (voorheen Wijnfort Lent), Fortarock, CineFox en Zember. Zij hebben een belangrijke stem gehad in de uitstraling en inrichting van de gepersonaliseerde hotelkamers. Na een intensieve bouwperiode van drie maanden worden de suites op zondag 24 juni aanstaande officieel geopend tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Een van de suites is gedoneerd aan Dream4Kids, de stichting die dromen realiseert voor kinderen met een traumatische ervaring. Deze suite wordt op zondag 24 juni officieel gepresenteerd door het bekende echtpaar Tanja Jess en Charly Luske, ambassadeurs van Dream4Kids. MANNA doneert bij elke boeking van de suite ook een bedrag aan het goede doel. Meer informatie: www.dream4kids.nl.

Eigenaren Aïda Papilaja en Sander Hendrix zijn blij met de uitbreiding van het hotel . Sander Hendrix: ‘De bezettingsgraad van de hotelkamers is zo hoog dat we te vaak naar onze zin gasten moeten teleurstellen. Met vier nieuwe suites kunnen we de vraag naar luxe suites in het centrum van Nijmegen beter aan’.

Het past bij MANNA om niet te kiezen voor meer van hetzelfde. Aïda Papilaja: ‘We wilden de vier nieuwe suites iets bijzonders meegeven. Met medewerking van onze Ambassadors is dat gelukt. Zij hebben de mogelijkheid gekregen een eigen ‘personalised’ suite te adopteren en hun gasten voortaan te kunnen ontvangen in een hotelkamer die een persoonlijk stempel heeft. Ook voor de overige gasten zal het een bijzondere ervaring zijn om te verblijven in de Fortarock Suite, CineFox Studio, Landmark Loft of Charity Studio’.

Reageer op dit artikel