nieuws

Hotelmedewerker steelt horloge van Rafael Nadal

Hotel

Het hotel waar toptennisser Rafael Nadal verbleef gedurende Roland Garros afgelopen twee weken, is ernstig in verlegenheid gebracht. Aanleiding is de verdwijning van een peperduur horloge uit de hotelkamer van Nadal.

Hotelmedewerker steelt horloge van Rafael Nadal

Dinsdag verdween een horloge ter waarde van 300.000 euro uit de Parijse hotelkamer waar Nadal en zijn familie verbleef. Het voorwerp bleek gesloten te zijn door de barman van het hotel. De hotelmedewerker is gearresteerd en het dure horloge is weer terug gevonden.

Nadal heeft laten weten dat het hotel geen blaam treft. De toptennisser, die maandag Roland Garros won, komt vaker in het Parijse hotel en is altijd erg tevreden over de service.

Het is niet de eerste keer dat Nadal het slachtoffer is van diefstal uit zijn hotelkamer. In 2008 overkwam hem iets soortgelijks in een hotel in Canada.

Reageer op dit artikel