nieuws

Kasteel Wijenburg trouwlocatie van het jaar

Hotel

Kasteel Wijenburg in Echteld is verkozen tot trouwlocatie van het jaar 2012. Wijenburg versloeg in de slotronde Librije’s Hotel in Zwolle en Kasteel de Haar in Haarzuilen. De prijs is dit jaar voor het eerst uitgereikt.

Kasteel Wijenburg trouwlocatie van het jaar

Het Betuwse Kasteel Wijenburg is daarmee een van de winnaars van de Dutch Wedding Awards. Een van de juryleden was Willem Reimers alias Meneer Reimers, bekend van als tv-partner van Herman den Blijker. Hij roemde het unieke karakter van het kasteel, een locatie die volgens hem uniek is in gastvrijheid.

Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie, waar slechts één huwelijk per dag plaatsvindt. Circa 125 bruidsparen per jaar vieren hier de ‘mooiste dag van hun leven’. Op het kasteeltje kun je niet alleen trouwen, maar ook een receptie houden, dineren, feesten en overnachten.

De trouwprijzen zijn een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO).

Reageer op dit artikel