nieuws

Oostwegel verbouwt restaurant Winselerhof

Hotel

WinselerHof, onderdeel van Camile Oostwegels Chateau Hotels en Restaurants, heeft restaurant Pirandello vernieuwd. De oude serre is vervangen door een groter tuinpaviljoen en terras.

Oostwegel verbouwt restaurant Winselerhof

Ristorante Pirandello zoals de eetgelegenheid van Winselerhof in Landgraaf officieel heet is heringericht door Henk en Bart Vos. Zij tekenden eerder ook voor het interieur van het Kruisherenhotel in Maastricht van Oostwegel. Architect van het nieuwe tuinpaviljoen is Rob Brouwers.

Het nieuwe paviljoen is op 18 juni heropend. De maanden april en mei zijn gebruikt om te verbouwen. Tuinpaviljoen en terras bieden uitzicht op het Strijthagerbeekdal van Natuurmonumenten.

Door de aankoop van twee hectare oude akkerlanden kunnen de voormalige hoogstam fruitbomen, bloemen- en kruidentuinen en de wijngaard (500 stokken Müller-Thürgau) weer in ere hersteld worden. Directeur Bastiaan Klomp van Winselerhof heeft onlangs de eerste stokken aangeplant samen met de drie burgemeesters van Landgraaf, Kerkrade en Heerlen.

WinselerHof beschikt over 49 luxe hotelkamers, vier vergader- en feestzalen, een historische binnenplaats met terras en twee Italiaanse restaurants. Naast het vernieuwde Pirandello is dat Luigi’s Trattoria.

Reageer op dit artikel