nieuws

Oranje arriveert in Sheraton hotel Krakau (video)

Hotel

Het Nederlands elftal heeft begin deze week zijn intrek genomen het Sheratonhotel in Krakau, waar Oranje tijdens het EK zal verblijven. Het hotelpersoneel heeft het luxueuze onderkomen van Oranje aan de buitenkant opgefleurd met oranje afrikaantjes.

Oranje arriveert in Sheraton hotel Krakau (video)

Bondscoach Bert van Marwijk en zijn spelers werden in Krakau opgewacht door enkele tientallen Poolse voetbalfans die de regen hadden getrotseerd om een glimp op te vangen van Oranje. ‘Ik ben blij dat we er zijn’, aldus Van Marwijk.

Oranje arriveerde in een paarse spelersbus met daarop de tekst ‘Elf Leeuwen. Miljoenen Fans. Samen zijn we sterk!’

Het Sheraton Kraków Hotel is van binnen van alle gemakken en luxe voorzien. Oranje reist vrijdag naar Charkov, waar een dag later de eerste EK-wedstrijd tegen Denemarken wordt gespeeld. Daarna keert het Nederlands elftal terug naar Krakau.

Misset Horeca bezocht het Sheraton Hotel in Krakau en maakte de volgende videoreportage:

Reageer op dit artikel