nieuws

Plan voor hotel-restaurant in raadhuis Winterswijk

Hotel

Er zijn plannen voor een horeca functie in het oude gemeentehuis van Winterswijk. Het markante pand in het centrum van de stad nabij de Duitse grens biedt volgens horecaondernemer Leon ten Elshof goede mogelijkheden. Hij krijgt van de gemeente ruimte om zijn plannen verder uit te werken.

Plan voor hotel-restaurant in raadhuis Winterswijk

Er zijn plannen voor een hotel-restaurant in het pand in Winterswijk. De raadzaal kan behouden blijven zodat de gemeente het pand ook kan blijven gebruiken. Ook denkt Ten Elshof aan vestiging van de VVV en de Stichting Maketing Winterswijk, zo schrijft het regionale dagblad De Gelderlander.

De initiatiefnemers geven op 24 juni in de raadszaal een presentatie van hun plannen. Die omvatten een combinatie van hotel en restaurant met ‘actieve en creatieve arrangementen’.

Leon ten Elshof is eigenaar van Espressobar Gusto, een formule die hij ook aan franchisers aanbiedt. Ten Elsfhof is tevens bestuurslid van de regionale KHN.

Reageer op dit artikel