nieuws

Amstel-gm Nils Axing naar Abu Dhabi

Hotel

Nils Axing heeft een nieuwe baan. De scheidend general manager van het Amstel Hotel in Amsterdam gaat vanaf 20 augustus in dezelfde functie aan de slag bij het Fairmont Bab Al Bahr in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten.

Amstel-gm Nils Axing naar Abu Dhabi

Fairmont Bab Al Bahr in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, is onderdeel van Fairmont Hotel & Resorts, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Toronto in Canada. De keten heeft hotels over de hele wereld en exploiteert in Europa onder andere The Savoy in Londen.

Het luxe Bab Al Bahr is gelegen nabij het vliegveld, in de directe omgeving van golfbanen en heeft 369 kamers en suites. Het beschikt over meerdere restaurants en zwembaden en congres- en wellnessfaciliteiten.

Axing opgevolgd door Anita Bos

Nils Axing vertrekt 27 juli bij het Amstel Hotel, dat onderdeel is van de InterContinental Hotels Group. De Zweed wordt in Amsterdam opgevolgd door Anita Bos. De 44-jarige Bos komt over van NH Hoteles, waar ze in haar laatste functie werkzaam was als regional operations manager.

De uit Zweden afkomstige hotelier kondigde in februari zijn vertrek aan als general manager van het Amstel Hotel. Hij werd bij het fameuze Amsterdamse hotel in januari 2010 aangesteld als opvolger van Hendrik Bosch.

Reageer op dit artikel