nieuws

Boeken via Wimdu: taxi wordt ‘Olympisch’ hotel

Hotel

Een bijzondere samenwerking tussen een Britse taxichauffeur en Wimdu.nl. David Weekes heeft zijn taxi omgebouwd tot de Relax-A-Taxi en biedt zijn mobiele slaapkamer op wielen aan in via de website die particuliere kamers verhuurt.

Boeken via Wimdu: taxi wordt ‘Olympisch’ hotel

Eind juli beginnen in Londen de Olympische Spelen. Goed voor de stad, maar minder geslaagd voor taxichauffeurs. Beperkte toegang tot de stad en afgesloten wegen maken het voor hen lastig om de kost te verdienen. Het zette David Weekes aan tot een creatieve oplossing, zo schrijft Tourpress.nl.

Weekes heeft zijn taxi omgetoverd tot een mobiele slaapkamer op wielen en biedt deze aan op Wimdu.nl, een website waar particulieren een kamer verhuren als ging het om een hotelkamer.

Deze Relax-A-Taxi is ingericht met een slaapruimte inclusief bedlampje, gordijnen, radio op zonne-energie, iPad en koelbox. Voor wie behoefte heeft aan een knuffel, is zelfs een teddybeer beschikbaar. Gasten kunnen bovendien worden gereden naar de door hen gewenste locaties in de hoofdstad.

Tourpress.nl citeert Arne Bleckwenn, ceo van Wimdu.nl. ‘Wij streven ernaar om gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Wij zijn verheugd David aan boord te hebben, het bewijst dat iedereen een Wimdu-host kan zijn.’

Reageer op dit artikel