nieuws

De Veluwe Beekbergen wordt Best Western-hotel

Hotel

Hotel De Veluwe, gelegen in de bossen bij Beekbergen, wordt onderdeel van Best Western. Het voormalige Tulip Inn-hotel of the Year is per 1 september het 44e hotel van de keten.

De Veluwe Beekbergen wordt Best Western-hotel

Hotel De Veluwe werd in 1926 opgericht als een Troelstra oord, een vakantie- en rustplaats voor arbeiders. Het gebouw is ontworpen in de Berlage-stijl en gelegen in de Veluwse bossen in de omgeving van Beekbergen.

Het hotel heeft 78 kamers, restaurant De Reeënberg, een lounge, bar ’t Keldertje, een buitenzwembad en dertien congres- en trainingszalen. Joost Ligthart, manager operations van EHP Hotels, noemt de aansluiting van hotel De Veluwe bij Best Western ‘een strategische keuze’.

In Nederland zijn nu 43 zelfstandige hotels aangesloten bij Best Western. Wereldwijd gaat het om 4300 hotels in meer dan honderd landen.

Reageer op dit artikel