nieuws

Erwin Verhoog gm van het jaar Hilton Europe

Hotel

Erwin Verhoog is door Hilton Hotels uitgeroepen tot Europees ‘General manager van het Jaar’. De Nederlander, werkzaam voor Hilton Dublin, ontving de prijs tijdens de uitreiking van de Hilton Worldwide Europe Awards 2012.

Erwin Verhoog gm van het jaar Hilton Europe

Hilton Hotels reikt jaarlijks de Hilton Worldwide Europe Awards uit aan hotels en general managers in Europa die opvallend presteren. Nederlander Erwin Verhoog ontving dit jaar de award die hoort bij de titel General manager van het Jaar.

Deze prijs gaat naar de general manager die met zijn hotel de beste ‘allround prestatie’ heeft geleverd. Daarbij wordt gelet op diverse factoren, waaronder de financiële prestatie, de kwaliteit en de tevredenheidsscores.

Ook Nederlander Charles Muller won een award tijdens de feestelijke uitreiking in Frankfurt. Hij ontving de ‘Special President Award’.

Reageer op dit artikel