nieuws

Europa-Park opent vijfde themahotel

Hotel

Het vijfde themahotel van Europa-Park in het Zwarte Woud opent de deuren. Donderdag 12 juli is de officiële opening van Bell Rock, een hotel met 225 kamers en duizend bedden. Het grootste attractiepark van Duitsland is nu ook het grootste hotelresort van het land.

Europa-Park opent vijfde themahotel

De komst van het nieuwe hotel werd vorig jaar mei al aangekondigd. Bell Rock is het vijfde hotel van Europa-Park, het grootste attractiepark van Duitsland. Het nieuwe onderkomen is uitgevoerd in New England-stijl en wordt gemarkeerd door een 35 meter hoge vuurtoren.

Het nieuwe hotel beschikt over 225 gethematiseerde kamers met duizend bedden, waardoor de totale capaciteit is gegroeid naar ruim 3500 slaapplaatsen. Europa-Park is daardoor nu ook het grootste hotelresort van het land.

Bell Rock is de naam van de vuurtoren voor de kust bij Schotland, het laatste dat avonturiers zagen op weg naar onbekende kusten. New England is het veertiende themagebied van het park. Het is de stijl die Engelse kolonisten en pelgrims in de 18e en 19e eeuw naar Amerika brachten.

Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw met vier verdiepingen en vijf vleugelgebouwen met ieder drie verdiepingen. Er zijn 225 gethematiseerde familiekamers. In de aanpalende vuurtoren zijn zes exclusieve suites gevestigd.

Reageer op dit artikel