nieuws

Fletcher wil verbod op dansfeest bij Kasteel Erenstein

Hotel

Fletcher sleept de organisatie van dansfeest Castle of Love in Kerkrade voor de rechter. Fletcher wil niet dat het feest nog langer plaatsvindt bij Kasteel Erenstein, het bedrijf dat Fletcher twee jaar geleden overnam van Camille Oostwegel.

Fletcher wil verbod op dansfeest bij Kasteel Erenstein

Donderdag treffen Fletcher en Castle of Love elkaar in de rechtszaal, zo bericht De Limburger. Volgens Fletcher Hotels handelt Castle of Love in strijd met diverse regels en wetten.

Castle of Love op haar beurt zegt zaken te doen met de gemeente, die de grond bij het kasteel aan het dansfeest verhuurt, en niet met Fletcher. De advocaat van Castle of Love spreekt van een onbeschaamde, ongegeneerde, door geldzucht ingegeven houding van Fletcher.

De advocaat van Fletcher stelt dat het tweedaagse feest volgens het bestemmingsplan niet mag plaatsvinden bij Kasteel Erenstein en is het feest in strijd met landelijk erkende geluidsnomen en in strijd met het gemeentelijk beleid.

Reageer op dit artikel