nieuws

Hotel vervangt telefoon op kamer voor iPhone

Hotel

Gasten van het Opus-hotel in Vancouver krijgen tijdens een verblijf de beschikking over een iPhone. Ze worden gratis beschikbaar gesteld door het management van het Canadese hotel, dat alle vaste telefoons op de kamers gaat verwijderen.

Hotel vervangt telefoon op kamer voor iPhone

Reden voor het vervangen van de vaste telefoons door iPhones is volgens het management van het Opus-hotel in Vancouver ‘dat gasten uit de Verenigde Staten toch wel weten hoe een iPhone werkt’, zo schrijft Iphoneclub.nl.

Het Opus-hotel bevindt zich in de trendy wijk Yaletown en ontvangt veel Amerikaanse gasten. Die lopen vaak aan tegen het probleem dat hun smartphone niet werkt, omdat deze gebruikmaakt van een andere netwerktechnologie.

Bovendien kunnen gasten met de Canadese simkaart die in de iPhone zit, goedkoper bellen dan met hun eigen exemplaar via roaming. De iPhone is gedurende het verblijf gratis te gebruiken, ook als ze buiten het hotel zijn en bijvoorbeeld de stad ingaan.

Iedere iPhone is voorzien van hotelinformatie, waaronder het nummer van de receptie en de roomservice. Een virtuele conciërge kan worden gebruikt voor het zoeken van restaurants en activiteiten. Vorige maand besloot het hotel al om iPad 2’s beschikbaar te stellen aan alle gasten.

Reageer op dit artikel