nieuws

Landal GreenParks breidt uit in Friesland

Hotel

Landal GreenParks opent begin augustus een nieuw waterpark in Friesland. Landal Waterpark Sneekermeer ligt aan de rand van het Sneekermeer in het bekende dorp Terherne. Op 3 augustus gaat het park open voor publiek.

Landal GreenParks breidt uit in Friesland

Op Landal Waterpark Sneekermeer worden in totaal 68 vrijstaande waterwoningen gebouwd, variërend in grootte van vier tot acht personen. Inmiddels zijn er 30 woningen opgeleverd, waarvan er 20 voor de verhuur beschikbaar zijn.

Het kleinschalige Landal Waterpark Sneekermeer is gebouwd aan een binnenwater en heeft een open vaarverbinding met het Sneekermeer. Vanuit het park is middels een handmatig te bedienen ophaalbrug het Sneekermeer te bereiken. In de dorpshaven, die op zo’n 100 m afstand van het park ligt, is een trailerhelling aanwezig die gebruikt kan worden om de eigen boot te water te laten.

‘Friesland is een populaire vakantiebestemming en zeker voor watersportliefhebbers is het Sneekermeer een toplocatie. Door de luxe afwerking en de prachtige ligging van de waterwoningen met het uitzicht op het Sneekermeer hopen we veel trouwe èn nieuwe bezoekers weer een unieke vakantiebeleving te bezorgen’, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Reageer op dit artikel