nieuws

Lustrumcongres INCH over beleveniseconomie

Hotel

Andreas Oerlemans, Annemarie van Gaal en Reim Reimers kleuren het lustrumcongres van de Vereniging van Afgestudeerden van Erkende Hoge Hotelscholen INCH. Zaterdag 15 september viert de vereniging de tachtigste verjaardag met een speciaal congres in Postillion Hotel Utrecht Bunnik.

Lustrumcongres INCH over beleveniseconomie

Het zestiende lustrum van INCH, het International Network Connecting Hotelschool graduates, wordt zaterdag 15 september gevierd met een congres in Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Thema van de dag is Hospitality (R)Evolution, waarmee wordt gerefereerd aan de opkomst van de beleveniseconomie in het bedrijfsleven.

‘Het gastvrijheidsmodel speelt een steeds prominentere rol in het gehele bedrijfsleven’, verklaart Brita Rohl, voorzitter van de lustrumcommissie, de keuze voor het onderwerp. ‘Wat wij als hotello’s moeten doen, is waarde creëren vanuit de gast en streven naar het bieden van een unieke belevenis. Daarover gaan we in discussie met elkaar.’

Dagvoorzitter is Goed in Food-eigenaar Andreas Oerlemans en er zijn presentaties van Annemarie van Gaal en oud-hotelschoolstudent Reim Reimers. Zij worden voorafgegaan door een plenaire discussie in een tafelsetting volgens het concept van het tv-programma De Wereld Draait Door.

Het congres begint zaterdag 15 september om 11.00 uur en vindt plaats in Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Meer informatie is te vinden op een speciale Facebook-pagina.

Reageer op dit artikel