nieuws

Nederlander meest succesvolle gm Hilton Worldwide

Hotel

Nederlander Charles Muller heeft de ‘Special President Award’ van Hilton ontvangen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest succesvolle general manager van een van de hotels uit het portfolio van Hilton Worldwide in Europa. Muller is cluster general manager van twee nieuwe Hilton-hotels in Frankfurt.

Nederlander meest succesvolle gm Hilton Worldwide

Tijdens de uitreiking van de Hilton Worldwide Europe Awards 2012 ontving Charles Muller de ‘Special President Award’. Deze prijs reikt de hotelgroep uit aan de meest succesvolle general manager van een van de hotels uit het portfolio van Hilton Worldwide in Europa.

Muller werkt als cluster general manager van Hilton Frankfurt Airport en Hilton Garden Inn Frankfurt Airport, die beide een half jaar geleden openden. Hij ontving de award vanwege ‘zijn uitstekende functioneren en zijn toewijding, hetgeen ervoor heeft gezorgd dat de opening van twee hotels in het complex The Square op de luchthaven van Frankfurt één van de meest succesvolle hotelopeningen was van de afgelopen jaren’.

Muller begeleidde de voorbereidingsfase van beide Duitste hotels en was verantwoordelijk voor de officiële opening december vorig jaar. Hij is achttien jaar in dienst van Hilton Worldwide.

Reageer op dit artikel