nieuws

NH biedt gratis WiFi in alle hotelkamers wereldwijd

Hotel

NH Hoteles biedt vanaf 1 augustus gratis WiFi in de gemeenschappelijke ruimtes en op alle hotelkamers aan in alle hotels wereldwijd. De hotelketen zegt hiermee te reageren op de toenemende vraag van gasten naar gratis draadloos internet.

NH biedt gratis WiFi in alle hotelkamers wereldwijd

Nog geen drie maanden geleden publiceerde ‘TripAdvisor’ een artikel waaruit het belang van WiFi bleek voor reizigers die een hotelkamer boeken. Voor meer dan 90 procent van deze reizigers is WiFi een bepalende factor bij het kiezen van een accommodatie, zo blijkt uit onderzoek.

Daarnaast wist het reisgedeelte van ‘de Telegraaf’ te melden dat slechts een derde van alle hotelvestigingen ter wereld deze service gratis aanbieden en dat dit veelal onafhankelijke hotels zijn.

NH is volgens eigen zeggen de eerste internationale hotelketen die deze service wereldwijd aanbiedt in haar hotels, met de claim; “NH Hoteles, We-Free your world”.
In de eerste fase, vanaf 1 augustus, zullen in alle Business Units – 26 landen – totaal 361 van de 400 hotels de service bieden. Geleidelijk aan zullen de rest van de hotels ook gratis WiFi gaan aanbieden, waarvoor een plan klaar ligt om een adequate dekking en snelheid te garanderen.

‘Gratis WiFi is nu een van de meest gevraagde diensten door onze gasten en heeft in toenemende mate invloed op hun boekingsgedrag. Hoewel wij als NH Hoteles deze service al sinds enige tijd gratis in de hotellobby’s aanbieden, wilden we dit uitbreiden naar de kamers met maar één doel: wij vinden het belangrijk dat onze gasten tevreden zijn en zich thuis voelen’, aldus topman Mariano Perez Claver van NH Hoteles.

Reageer op dit artikel