nieuws

Nieuw hotel Burgh-Haamstede

Hotel

In Burgh-Haamstede is na een periode van proefdraaien het viersterren hotel Ter Duin geopend. Het hotel heeft ruim 130 kamers en beschikt daarnaast over vier appartementen, een restaurant, wellness voorzieningen en vergaderruimtes.

Nieuw hotel Burgh-Haamstede

De exploitatie van het nieuwe hotel in Burg-Haamstede is in handen van Hotel- en Congrescentrum De Zeeuwse Stromen in Renesse. Ontwikkelaar DPP Vastgoed Groep uit Zierikzee tekende voor de realisatie van Hotel Ter Duin. Hoteldirecteur is Ronald Schouten.

Suites en appartementen van het nieuwe project zijn of worden individueel verkocht met mogelijkheden voor eigen gebruik. Het hotel grenst aan Golfbaan De Molenberg, een 18 holes baan.

Vorige week is proefgedraaid in het hotel. Gasten konden voor 20,12 euro in de nieuwe accommodatie terecht voor een overnachting, een driegangen keuzediner of een ontbijtbuffet.

Reageer op dit artikel