nieuws

Ramada Apollo Amsterdam 1 augustus open

Hotel

Het Ramada Apollo hotel in Amsterdam gaat 1 augustus haar eerste gasten ontvangen. In november is het hele hotel operationeel. Het hotel is het enige Ramada hotel van Nederland en met haar 446 kamers het grootste van Europa.

Ramada Apollo Amsterdam 1 augustus open

De naam ‘Ramada’ is eind vorige week op de gevel geplaatst van het voormalige kantoorpand aan de Staalmeesterslaan in Amsterdam. Naast de 446 kamers verdeeld over 18 verdiepingen telt het viersterrenhotel acht vergaderzalen, wellness voorzieningen, 300 overdekte parkeerplaatsen en een skybar – Floor17- op de zeventiende verdieping. De keuken daarvan is recent geplaatst. Samen met de ontbijtzaal telt de skybar 250 couverts.

Executive chef van het hotel is de van het Amstel Hotel afkomstige Richard Matulessy. De dagelijkse leiding van het gehele hotel is in handen van Alexander Kuit.

Reageer op dit artikel