nieuws

Starwood zamelt 22.500 euro in voor Unicef

Hotel

Medewerkers van Starwood hebben bijna 22.500 euro opgehaald voor Unicef. Het geld werd zaterdag 30 juni bijeen gefietst door meer dan honderd vrijwilligers tijdens een gesponsorde toch van 82 kilometer rondom Amsterdam.

Starwood zamelt 22.500 euro in voor Unicef

De fietstocht in de omgeving van Amsterdam was georganiseerd door Starwood Hotels Nederland en onderdeel van de internationale 2012 Road to Awareness Campagne van de hotelketen. Doel was zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een schoolproject van Unicef in Ethiopië.

Onder de ruim honderd deelnemers zaten ook medewerkers uit Brussel en het Sheraton Jeddah Hotel in Saoedie-Arabië. Unicef-ambassadeur Jörgen Raymann mocht aan het eind van de tocht een cheque in ontvanst nemen ter waarde van 22.463,95 euro.

Het met de 2012 Road to Awareness-campagne ingezamelde geld wordt gebruikt om klaslokalen op te bouwen, leermiddelen aan te schaffen en leraren op te leiden in Ethiopië. Daarmee moet schoolverzuim worden tegengegaan.

Reageer op dit artikel