nieuws

Utrecht krijgt Holiday Inn Express in leeg kantoorpand

Hotel

Utrecht krijgt een Holiday Inn Express hotel met 116 kamers, twee vergaderzalen en 82parkeerplaatsen. Het hotel komt in het kantoorgebouw Maximus vlakbij kantorenpark Papendorp.

Utrecht krijgt Holiday Inn Express in leeg kantoorpand

The Vincent Hotel Group heeft voor het kantoorgebouw een 25-jarig huurcontract afgesloten. Het hotel gaat draaien onder de vlag van Holiday Inn Express en krijgt 116 kamers. LocatieL Van Deventerlaan 10-20.

Kantoorgebouw Maximus is 4100 vierkante meter groot en bevindt zich op een zichtlocatie vanaf het verkeersplein Oudenrijn aan de rand van het kantorenpark Papendorp in Utrecht. De verbouwing van het pand is gestart; naar verwachting gaat het hotel in het derde kwartaal van dit jaar open. Mulderblauw Architecten is verantwoordelijk voor het hotelontwerp.

Na eerdere hotels in Amsterdam, Schiphol en Rotterdam is dit voor The Vincent Hotel Group het eerste hotel in Utrecht.

Verdere aankondigingen van TVHG worden binnenkort verwacht in andere steden zoals Amsterdam (2x), Den Haag, Arnhem en Eindhoven.

Voor de Intercontinental Hotels Group is dit het vijfde Holiday Inn Express hotel in Nederland. Interstate Hotels & Resorts zal het hotel gaan managen namens TVHG.

Reageer op dit artikel