nieuws

Nieuwe eigenaar Hotel Gulpenerland

Hotel

Hotelgroep Saillant Hotels is de nieuwe eigenaar van Hotel Gulpenerland in het Limburgse Gulpen. Naast dit viersterrenhotel is de jonge hotelgroep ook eigenaar van Hotel Gulpen. Eigenaren Dennie Frits en Babette Frits-Timmermans hebben de ambitie om te groeien met de focus op Zuid-Limburg.

Nieuwe eigenaar Hotel Gulpenerland

Saillant Hotels begon in 2009 met Hotel Gulpen, een hotel met 40 kamers in Zuid-Limburg. Daar kwam 15 augustus 2012 Hotel Gulpenerland bij. Dit hotel telt 34 kamers, een restaurant, vergaderzalen en een wellness.

Babette Frits-Timmermans (30) en partner Dennie Frits (27) hebben de ambities om meer hotels in te lijven. ‘We willen onze hotelgroep stap voor stap uitbouwen. Dit kan enerzijds door hotels zelf te exploiteren of onder licentie of door ondersteuning op sales- en marketinggebied. We leggen daarbij de focus op Zuid-Limburg en de Voerstreek,’ zegt Babette Frits tegen Misset Horeca.

De verkoop van Hotel Gulpernerland werd begeleid door Henk Sluiter van Ad Hoc horecamakelaars.

Reageer op dit artikel