Samenwerking Igluu en Seats2Meet.com

Samenwerking Igluu en Seats2Meet.com

De vergaderinnovatoren Igluu en Seats2Meet.com gaan samenwerken. Vanaf heden zijn de vergaderfaciliteiten van Igluu ook boekbaar met behulp van de software van Seats2Meet.com.

Igluu biedt trendy werkplek- en vergaderfaciliteiten in de binnenstad van Den Haag en Utrecht. Voor Michel Morks van Igluu past het boekingssysteem van Seats2Meet.com goed bij de doelstelling en werkwijze van Igluu.

‘Het maken of aanpassen van een reservering vergt slechts een paar simpele stappen. Bovendien komen onze ruimtes door de sociale media infrastructuur automatisch onder de aandacht van een veel grotere doelgroep’, aldus Morks.

Marielle Sijgers, mede-eigenaar van Seats2Meet.com, ziet uit naar samenwerking met Igluu. ‘De samenwerking met Igluu laat goed zien hoe het businessmodel dat Igluu hanteert uitstekend gecombineerd kan worden met het gedachtegoed van Seats2Meet.com’.

De samenwerking tussen de twee partijen onderstreept de expansiedrift van Igluu en Seats2Meet.com. Zo meldde Seats2Meet.com recent een samenwerking aan te gaan met NS-dochter Servex voor de exploitatie van Seats2Meet.com locaties op treinstations. Igluu verwacht naast de bestaande vestigingen in Utrecht en Den Haag dit jaar ook zaken te openen in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam.