nieuws

Full House Hospitality breidt hotelportefeuille uit

Hotel

Hotel Dorhout Mees in Biddinghuizen sluit zich per 1 oktober aan bij Full House Hospitality Management. Full House, dat op dit moment vijf Golden Tulip-hotels en één Best Western-hotel beheert, gaat het management voeren over het hotel, de bar, het ontbijtrestaurant en twee vergaderzalen.

Full House Hospitality breidt hotelportefeuille uit

Hotel Dorhout Mees beschikt over 42 kamers op een golfresort met 54 holes, een schietbaan en een buitensportterrein in Biddinghuizen. Met ingang van 1 oktober wordt het management gevoerd door Full House Hospitality Management.

Joost Ligthart, coo van Full House Hospitality Management, spreekt van ‘een welkome aanvulling op onze portefeuille’. ‘Enerzijds omdat wij nog niet vertegenwoordigd zijn in deze regio en anderzijds omdat dit hotelproduct met zijn vele buitensportmogelijkheden een unieke beleving creëert.’

De dagelijkse leiding komt in handen van Tim Vissers. Hij gaat zijn werkzaamheden combineren met zijn functie als general manager van Golden Tulip Epe. Full House doet het management van het Dorhout Mees onder eigen vlag.

Full House heeft onder het label European Hospitality Properties het eigendom van vijf Golden Tulip-hotels en één Best Western-hotel en drie Duitse hotels.

Reageer op dit artikel