nieuws

Golden Tulip start hotelactie met Mars

Hotel

Golden Tulip start eind september een samenwerking met Mars in de 360 grootste supermarkten van Nederland. Bij aankoop van twee Mars-producten ontvangt de consument een voucher, die recht geeft op 20 procent korting op een hotelovernachting.

Golden Tulip start hotelactie met Mars

De actie start eind september bij de 360 grootste supermarkten van Nederland van de ketens AH, Jumbo, C1000, Supercoop, EmTé en Plus. Consumenten die twee Mars-producten kopen, ontvangen een voucher in de vorm van een deurhanger.

Op de actiewebsite GoldenTulip.com/Mars kan met deze voucher met 20 procent korting een overnachting worden geboekt bij de jubilerende hotelgroep. Golden Tulip, dat onderdeel is van Louvre Hotels Group, viert het 50-jarig bestaan.

Onder alle kopers worden bovendien 360 gratis hotelovernachtingen inclusief ontbijt verloot. De actie loopt tot het einde van dit jaar.

Reageer op dit artikel