nieuws

Hotel Haarhuis (Arnhem) wint rechtszaak over afsluiting

Hotel

Best Western Hotel Haarhuis in Arnhem heeft via de rechter afgedwongen dat het hotel bereikbaar blijft gedurende de afbouw van de stationshal van het Centraal Station Arnhem, pal tegen over het hotel.

Hotel Haarhuis (Arnhem) wint rechtszaak over afsluiting

Binnenkort start de afbouw van de stationshal. Vanwege drukke werkzaamheden wordt het Stationsplein voor een periode van tweënhalf jaar afgesloten voor autoverkeer. De directie van Hotel Haarhuis vreest dat dit de doodsteek voor het hotel betekent, zo staat te lezen in De Gelderlander.

In een kort geding heeft Hotel Haarhuis het voor elkaar gekregen dat gasten met auto’s en touringcars en dat leveranciers voor de deur kunnen parkeren. Verder krijgt Hotel Haarhuis tijdelijk enkele bushaltes voor de deur.

Reageer op dit artikel