nieuws

INCH viert 80-jarig bestaan

Hotel

INCH, International Network Connecting Hotelschool graduates, met als slogan ‘your network is just an inch away’, bestaat dit jaar 80 jaar. Voor de vereniging was dit 16e lustrum aanleiding voor een bijeenkomst in Postillion Bunnik vol kennisdeling met andere hotello’s.

INCH viert 80-jarig bestaan

Het thema: Hospitality (R)evolution, refererend aan de opkomst van de belevingseconomie in de gastvrijheidsindustrie. Verschillende sprekers lieten hun licht op het thema schijnen en in een tafeldiscussie à la De Wereld Draait Door werd flink gedebatteerd over het beeld dat hotelstudenten na afstuderen het bedrijfsleven in verdwijnen en dat hotels liever studenten van bijvoorbeeld de Cruijff academie aannemen. De 150 aanwezigen konden via social media live meediscussiëren.

House of Knowledge

Ook lanceerde INCH-voorzitter Thomas Kascha het nieuwe online platform van de vereniging: House of Knowledge. Op dit platform is de diversiteit aan kennis en expertise onder de leden in kaart gebracht, zodat andere leden gemakkelijker gebruik kunnen maken van de binnen de vereniging aanwezige kennis.

Aan het eind van de bijeenkomst werd een cheque van €2000 overhandigd aan SOS Kinderdorpen.

INCH werd in 1932 opgericht als de VOL, Vereeniging van Afgestudeerden van Erkende Hoge Hotelscholen. Nu is het een actieve vereniging met circa 1.500 leden en donateurs in binnen- maar vooral ook buitenland.

Reageer op dit artikel