nieuws

Nieuwe gm Stenden university hotel

Hotel

Jorn Wisselink is de nieuwe general manager van het Stenden universit Hotel in Leeuwarden. Dit Noordelijke viersterrenhotel wordt gerund door studenten van de opleiding International Hotel Management.

Nieuwe gm Stenden university hotel

Jorn Wisselink (38) is volgens Stenden geknipt voor de functie van gm van het opleidingshotel vanwege zijn ervaring in zowel de hospitality als in de academische wereld.

‘Wisselink was hij ondermeer interim Institute Director van de Talent Bank Asia en Vice President of Operations bij de Food Concepts Group Asia. Ook is hij werkzaam geweest bij Saxion en Hilton London Heathrow,’ laat Stenden weten. Wisselink begint op 17 september.

Het viersterrenhotel in Leeuwarden heeft 28 kamers, vijf vergaderzalen en een bar.

Reageer op dit artikel