nieuws

Rotterdam krijgt nieuw Ibis Hotel

Hotel

Rotterdam krijgt in 2014 een nieuw Ibis Hotel met 139 kamers op het Wijnhaveneiland, naast nieuwbouwproject The Red Apple. Het contract voor de realisatie van het nieuwe hotels is eerder deze week getekend.

Rotterdam krijgt nieuw Ibis Hotel

Moederbedrijf Accor heeft de grond waarop het budgethotel wordt gerealiseerd gekocht van woningcorporatie Havensteder. Accor topvrouw Caro van Eekelen heeft voor het nieuwe hotel in Rotterdam een eigendomscontract ondertekend.

Eerder deze maand tekende ze een franchisecontract voor een nieuw Mercure Hotel Den Haag Leidschendam.

Accor heeft nu 39 hotels in Nederland. De groep werkt aan een restyling van het merk Ibis. In dit traject worden onder meer de bedden vervangen en worden publieke ruimtes heringericht. Het nieuwe Ibis hotel in de Maassstad gaat naar verwachting in 2014 open.

Reageer op dit artikel