nieuws

Stenden wil record wijnflessen openen verbeteren

Hotel

De opleiding Hotel Management van de Stenden Hogeschool in Leeuwarden gaat tijdens haar jubileumfeest op zaterdag 29 september een poging doen om het wereldrecord simultaan wijnflessen openen te verbeteren.

Stenden wil record wijnflessen openen verbeteren

Om het huidige wereldrecord te verbeteren moeten minimaal 310 wijnflessen in 30 seconden worden geopend. Wereldrecordhouder die Stenden moet verslaan is restaurant Bon Appetit van Bellagio Hotel Las Vegas in Las Vegas. Daar zijn eind februari 2012 308 wijnflessen tegelijk ontkurkt.

Als het lukt dan krijgt Stenden de vermelding: ‘The most people uncorking wine simultaneously was achieved by the hotelmanagement program of Stenden University (Netherlands) at the Theatre ‘De Harmonie’ in Leeuwarden.

Reageer op dit artikel