nieuws

Tripadvisor ook in vakantiehuizen

Hotel

Reviewsite Tripadvisor gaat naast hotels ook vakantiehuizen opnemen op haar website. Onderdeel van de nieuwe dienst is de calculator. Deze laat de prijsverschillen zien tussen vakantiewoningen en hotels per bestemming.

Tripadvisor ook in vakantiehuizen

Met de nieuwe dienst voor vakantiewoningen van Tripadvisor kunnen Nederlandse reizigers meer dan 275.000 woningen bekijken in ruim 150 landen.

Dermot Halpin, directeur vakantiehuizen bij Tripadvisor, wil met zijn nieuwe dienst meer reizigers helpen bij het plannen van hun reis. ‘Nederlandse reizigers krijgen toegang tot beoordelingen, meningen, foto’s, beschrijvingen en beschikbaarheids- en boekingsgegevens van vakantiewoningen.’ Boeken van de woning gaat rechtstreeks met eigenaar of management van de woning.

Tripadvisor ondervroeg 2000 reizigers waarvan de meerderheid aangaf dat vakantiewoningen meer waar voor je geld bieden dan overige soorten accommodaties. Van de ondervraagden gaf 89 procent aan dat hun vakantie in een vakantiewoning ‘zeer goed’ tot ‘redelijk goed’ is bevallen.

Reageer op dit artikel