nieuws

Zlatan Ibrahimovic wil hotel kopen

Hotel

De Zweedse topvoetballer Zlatan Ibrahimovic wil het hotel in Parijs koper waar hij als gast verblijft. De voetballer van PSG zegt het hotel te willen kopen omdat het verblijf hem goed bevalt en hij geen geschikte woning kan vinden in het centrum van de stad.

Zlatan Ibrahimovic wil hotel kopen

Ibrahimovic behoort na zijn verhuizing afgelopen zomer van AC Milan naar PSG tot een van de best betaalde voetballers ter wereld. Zijn jaarinkomen wordt geschat op 14,5 miljoen euro.

Sinds zijn aanwezigheid in Parijs woont hij in hotel Le Bristol Paris, op loopafstand van de Champs-Elysees. Dat hotel bevalt hem zo goed dat hij overweegt het hotel te kopen. Zijn koopplannen worden gevoed door het feit dat hij nog geen geschikte woning heeft kunnen vinden in Parijs.

‘Ik denk er serieus over in dat geval dit hotel te kopen. Maar ik heb geen idee wat dit hotel moet kosten’, aldus Ibrahimovic in de buitenlandse pers. Le Bristol is een vijfsterrenhotel met 188 kamers. Een overnachting in het hotel kost tussen de 752 en 1233 euro.

Reageer op dit artikel