nieuws

Art of living well organiseert seminar Hoteltrends 2014

Hotel

Het samenwerkingsverband Art of living well organiseert op 22 november voor de tweede keer een trendseminar, deze keer over de hoteltrends voor 2014.

Art of living well organiseert seminar Hoteltrends 2014

In Art of living well participeren vijftien leveranciers uit de wellnessbranche. In hun pand in Den Bosch bieden ze een wellness experience center en Art of living well wil ook belanghebbenden binnen de hotellerie een platform bieden om wellness als onderscheidend vermogen in te zetten om de bezettingsgraad te optimaliseren.

Een van de manieren waarop ze dat doen, is met seminars. Dit tweede seminar heeft als titel Hotelrtrends 2014 en heeft Ewout Hoogendoorn, directeur van Horwath HTL, als keynotespeaker. Hoogendoorn geeft een presentatie over de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van hotellerie en wellness, aan de hand van de uitkomsten van het HOSTA 2012 rapport. Daarnaast vinden er interactieve workshops plaats die vanuit een specifiek thema wellness binnen de hotelbranche belichten.

Het programma is afgestemd op eigenaren en managers van thermen- en wellness hotels, hoteliers, projectontwikkelaars, eindbeslissers, architecten, investeerders, innovatiebureaus en degene die willen investeren in de groeiende wellness branche.

Reageer op dit artikel