nieuws

Caro van Eekelen baas Novotel Noord-Europa

Hotel

Caro van Eekelen krijgt ook de verantwoording over Novotel in Noord-Europa. Van Eekelen, sinds 2009 algemeen directeur van Accor Hotels Nederland, wordt per januari 2013 ook Senior VP Suite Nel & Novotel Noord-Europa.

Caro van Eekelen baas Novotel Noord-Europa

Dat meldt Het Financieele Dagblad in haar weekendbijlage FD Persoonlijk. Van Eekelen gaat volgens eigen zeggen het werk voor Novotel in Noord-Europa straks combineren met haar Nederlandse baan. Novotel telt momenteel één hotel in Noord-Europa. Dat is het Västra Götelands Län in de Zweedse stad Göteborg.

Van Eekelen laat verder weten dat de 34 hotels in eigen beheer en vijf franchisehotels in Nederland in de toekomst wordt verdubbeld. Niet in 2015, zoals ze in het verleden heeft aangegeven, maar in 2018.

Reageer op dit artikel