nieuws

Conservatorium hotel heeft beste steak Amsterdam

Hotel

De Brasserie van het Conservatorium hotel serveert de beste steak tartaar van Amsterdam. Volgens Dylan van Eijkeren althans. De eet- en reisschrijver bezocht in ruim een jaar zo goed als alle hoofdstedelijke horecagelegenheden in de hoofdstad en beoordeelde de steak van het hotel met een 9- als beste.

Conservatorium hotel heeft beste steak Amsterdam

‘De steak tartaar (voor 13 euro op de kaart, red.) van het zoetzachte kalf is prachtig, pittig-zuur op smaak gebracht en helemaal af’, aldus het juryrapport. ‘We hebben er geen toevoegingen bij nodig, al zijn die er wel. We likken onze borden bijna schoon en betalen lachend de rekening. Ga daar heen!’

Van Eijkeren testte steaks in ruim dertig restaurants. De Brasserie van het Conservatorium hotel scoorde het best. Op een gedeelde tweede plek staan Vak Zuid, Pompstation en Halvemaan, zij scoorden allemaal een 8,5. George W.P.A., café Schiller en Rijsel zijn beoordeeld met een 8+.

Reageer op dit artikel