nieuws

F&B manager Krasnapolsky is nieuwe gm Art hotel

Hotel

Patrick Wolffenbuttel is sinds 20 september de nieuwe gm van het Westcord Art hotel in Amsterdam. Wolffenbuttel komt over van NH Krasnapolsky, waar hij f&b manager was.

F&B manager Krasnapolsky is nieuwe gm Art hotel

‘Ik heb vier jaar bij Kras gewerkt, ik was toe aan iets nieuws’, zegt Wolffenbuttel. ‘Het is een totaal andere omgeving. Van een groot, internationaal merk naar een bescheiden Nederlandse keten met twaalf hotels.’

Dat merkte hij al bij de sollicitatie. ‘Ik heb eigenaar Harry Westers maar één keer gesproken, toen was het rond.’ Hij ziet vooral een uitdaging in het managen van ‘twee hotels in één’. Het Art Hotel bestaat namelijk uit een driesterren- en een viersterrenvleugel.

Het Art Hotel maakt onderdeel uit van de bijzondere portfolio van Westcord, waar ondermeer ook Hotel New York in Rotterdam en Fashion Hotel Amsterdam toe behoren. In Art Hotel Amsterdam zijn ondermeer veertig originele schilderijen van Herman Brood te zien.

De plek van Wolffenbuttel bij Krasnapolsky wordt opgevuld door Maurits Bots, die al f&b assistant was. ‘Een sterke persoon met sterke leidinggevende kwaliteiten’, zegt Wolffenbuttel over zijn opvolger. ‘Ik heb hem drie jaar terug als broekie binnengehaald, hij is enorm gegroeid.’

Reageer op dit artikel