nieuws

Green Meet*s Resort in Erica wordt Hampshire

Hotel

Griendtsveen Holding bv en Hampshire Hospitality zijn overeengekomen dat Green Meet*s Resort in Erica onder de licentieformule van Hampshire gaat opereren. De exploitatie van het hotel blijft voor rekening en risico van Griendtsveen.

Green Meet*s Resort in Erica wordt Hampshire

Voortvloeiende uit de samenwerking is per 15 oktober Herman van der Poel aangesteld als interimmanager. Hij geeft de komende maanden leiding aan het hotel, de golfbaan en vergader-en congrescentrum De Fijnfabriek.

Van der Poel heeft ruime ervaring opgedaan in verschillende hotels en heeft eveneens diverse opdrachten uitgevoerd voor Hampshire Hospitality. Zijn denkwijze sluit volgens Hampshire aan bij het concept van Green Meet*s.

De nieuwe naam van het horecabedrijf in Erica wordt Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe, Green Meet*s Golf en Wellness Resort. Het resort omvat het duurzame viersterrenhotel met 27 luxe hotelkamers, uitgebreide wellnessfaciliteiten, restaurant, fitnessfaciliteiten, beauty & massage en het vergader- en conferentiecentrum in het industriële Rijksmonument De Fijnfabriek. Een 9-holes golfbaan is direct gelegen aan het hotel.

Bron: APS/ANP

Reageer op dit artikel