nieuws

Janine Zootjes gm van nieuw Golden Tulip hotel Amsterdam

Hotel

Janine Zootjes wordt de nieuwe general manager van het Golden Tulip Hotel Amsterdam West. Dit hotel – het eerste viersterren hotel van Golden Tulip in Amsterdam – gaat binnenkort open in een voormalig kantoorpand aan de Molenwerf, nabij Station Sloterdijk, in Amsterdam.

Janine Zootjes gm van nieuw Golden Tulip hotel Amsterdam

General manager Janine Zootjes behoudt naast de verantwoordelijkheid voor het Golden Tulip Amsterdam West ook haar huidige hotel, het Best Western Plus Hotel Blue Square in de hoofdstad. Beide hotels zijn in handen van de Shi Hotel Group.

Zootjes begon haar loopbaan in 1994 als bar- en ontbijtmedewerker bij het tweesterren Trianon hotel. In 2003 werd ze manager van het hotel om vijf jaar later over te stappen naar Best Western Blue Square, ook van de Shi Hotel Group.

De verbouwing van het kantoorpand is zo ver dat naar verwachting eind van deze maand de eerste kamers worden opgeleverd. In totaal krijgt het hotel er 206, een restaurant met driehonderd zitplaatsen en diverse vergadervoorzieningen. Parkeren kan in de garage onder het hotel.

Het nieuwe hotel is volgens Olivier Derycke, topman van Golden Tulip in Europa, onderdeel van de plannen om een steviger positie te krijgen in de grote steden.

Reageer op dit artikel