nieuws

Kees Teer gm van eerste hotel Corendon

Hotel

Corendon, bekend van vliegvakanties, gaat een hotel bouwen in Amsterdam. Kees Teer, voormalig directeur van Dorint Hotels International, is aangesteld als general manager van Corendon Vitality Hotels & Resorts, de onderneming achter het hotel.

Kees Teer gm van eerste hotel Corendon

Het hotel wordt volgens chief executive officer Atilay Uslu van Corendon Vliegvakanties een luxe hotel tegen een betaalbare prijs.

‘Het hotel moet in één lijn blijven met onze touroperator en Airline, waar prijs-kwaliteit verhouding de belangrijkste rol spelen. We zullen ons richten op zowel zakelijk publiek alsook de leisuregast. Ik wil dat het een innovatief product wordt om zo goed mogelijke diensten te leveren aan de hedendaagse reiziger’, aldus Uslu.

Kees Teer is aangesteld als general manager om het hotel te leiden. Waar in Amsterdam en wanneer het hotel open gaat, is niet bekendgemaakt. ‘Het is een eervolle uitdaging om voor een zeer succesvolle onderneming als Corendon het eerste eigen hotel te mogen ontwikkelen’, aldus Teer.

Teer vertrok begin dit jaar bij Dorint Hotel Amsterdam, het hotel dat in september is overgenomen door Steigenberger Hotel Group. Kees Teer werkte in het verleden verder voor onder andere Sheraton en Golden Tulip.

Reageer op dit artikel