nieuws

Luxury Awards voor drie Nederlandse hotels

Hotel

Drie Nederlandse hotels zijn zaterdag 13 oktober onderscheiden met een Luxury Award. De prijzen zijn uitgereikt in Kuala Lumpur. Prijzen waren er voor Grand Hotel Amrâth en The Grand uit Amsterdam en voor The Manhattan Hotel in Rotterdam.

Luxury Awards voor drie Nederlandse hotels

Grand Hotel Amrâth in Amsterdam kreeg de award in de categorie Luxury City Hotel. Het Sofitel Legend The Grand, ook in Amsteram, won de Award in de categorie Luxury Hotel. De Award voor Luxury Business Hotel ging mee naar Rotterdam, naar The Manhattan Hotel.

De World Luxury Hotel Awards zijn mondiale onderscheidingen voor tophotels die hun gasten bijzondere faciliteiten bieden. De prijzen worden toegekend in verschillende categorieën, zowel op nationaal als internationaal niveau.

De toegekende prijzen voor de drie Nederlandse hotels werden uitgereikt op landen-niveau. Wereldwijd of per continent viel Nederland niet in de prijzen.

Reageer op dit artikel