nieuws

Opening Hotel Zaan Inn op 1 december

Hotel

Het nieuwe Zaan Inn Hotel in Zaandam gaat op 1 december open. De afbouw van het hotel lag lange tijd stil na problemen met de vorige eigenaar. Aanvankelijk zou het hotel de comeback van ex-topman van Golden Tulip, Hans Kennedie, met de hotelformule Spirit Inn & Suites moeten betekenen.

Opening Hotel Zaan Inn op 1 december

De nieuwe exploitant is de Hellingmangroep, zo meldt het Noordhollandsdagblad.nl. Naar verwachting gaat het hotel in het voormalige KPN-gebouw op 1 december open. Vanaf volgende week start de kamerverkoop.

De afbouw van het hotel lag geruime tijd stil omdat woningcorporatie Parteon en vastgoedmaatschappij Amstel Facilities beslag hadden gelegd op het gebouw en de grond. Dit omdat de vorige eigenaar, Trinca, niet aan haar financiële verplichtingen zou hebben voldaan.

Trinca zou volgens berichten in 2010 gaan samenwerken met Hans Kennedie om er Spirit Inn & Suites te starten. Het hotel zou onder leiding komen van Ellen Kennedie, de vrouw van de voormalige topman van Golden Tulip.

De Hellingmangroep is nu druk doende om het hotel volledig in te richten en alle vergunningen te krijgen. De Hellingmangroep heeft de nodige ervaring in Amsterdam als exploitant van twee driesterrenhotels; Hem Hotel Amsterdam en Hem Hotel Prins Hendrik.

Reageer op dit artikel